HEJ!

Nu blev det dags igen att kasta loss och slänga sig ut i bloggvärlden, denna gång med lite andra ambitioner än tidigare. 

 

Mitt namn är Matilda, jag är en alldeles strax 23årig och nyfiken tjej som brinner för allt som har med hälsa att göra och hur man maximerar sin lyckomätare här i livet.

 

Här kommer ni kunna läsa om psykisk såväl som fysisk hälsa – träning, meditation, yoga, mat, hälsokost och kanske t.o.m lite spirituella ting. Ni kommer även få följa med på mina och min kära sambos äventyr av alla dess slag och såklart lite vardag med allt från hälsopedagogsplugg till promenadsfunderingar. 

 

Jag blev även sjukskriven år 2017 då jag så gott som kraschade in i väggen och blev utmattad. Jag har kämpat(och gör till viss del fortfarande) med panikångest, ångest, stress och andra tråkigheter men mår idag bättre än vad jag gjorde innan utmattningen!


Mitt fokus ligger nu på att hålla kvar och, som sagt, maximera mitt välmående och min plan är att i framtiden sprida vidare detta till andra i någon form. Jag har många framtidsvisioner och planer som jag även kommer att dela med mig utav här. 

 

Jag bor tillsammans med min pojkvän, Oskar, i Linköping där jag senaste halvåret pluggat sociologi. I augusti går dock flyttlasset till Halmstad då jag ska börja min utbildning till hälsopedagog. Jag tycker om att dansa fult(läs: jag tycker att jag dansar rätt snyggt), vara ute i naturen, gå på upptäcksfärd, rejva, resa, äta, diskutera livsteorier, träna, yoga, dricka öl, kolla på serier och en drös med andra saker. 

 

Jag känner mig ofta lite som en levande paradox och ser mig själv lite som en plockbricka med lite olika delikatesser ni vet. Gillar man inte det ena så gillar man det andra och tillsammans med ett glas vin går allting ned. Så, HÄNG MED!
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback